RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Не забуваємо про основний біль: відомий волонтер вказала на важливу тенденцію серед українців

У мережі бурхливо відреагували на пост відомого волонтера Діани Макарової, яка вказала на важливу деталь: українці стали забувати про те, що в країні відбувається війна.

Відповідний пост волонтер опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

"Один загинув, двоє поранено один загинув, двоє поранено... чи пост заїло у прес-центрі, чи так і є - кожен день. Ні, дійсно так і є. Ворожий танк обстрілював... градами вдарили по...кілька репостів, всьо. У перший рік війни волали б всім фейсбуком. Зараз ні. Це все - процентів десять у фейсбуку. Усе інше - саджаємо картоплю, не саджаємо картоплю, худнемо до літа, бігаємо разом, мандруємо туди, мандруємо сюди... До речі, це нормально. Жодного осуду. Я й сама ось збираюсь написати пост про схуднення. У чотирнадцятому мені б це в голову не влізло, аж ось - між потребами фронту, між розповідями про фронт - так, пост про схуднення, а чом би й ні? Головне - за цим не забувати про потреби фронту. Про основний біль, про те, чим живемо і дишемо", - написала Макарова.

"Просто, Діанко, так багато було про смерть, що вона стала буденною частиною життя. Ми вже нероздільні з цією війною. І це страшно. Страшно коли забуваєш з чого все почалося і за що власне воюємо. І про схуднення і про картоплю і про яблуневий цвіт потрібно - бо це першопричина. Ми не хочемо щоб хтось заважав нам, генетичним агроельфам, в сьомому поколінні хліборобам, садити картоплю", "Я стала дерев`яною, тільки рахую смерті(", "Ті хто так чи інакше пам'ятають про фронт - стали писати менше. Бо чого про нього писати? А ті для кого фронт був далеко.... Для тих він став ще далі", - комментують пост волонтера користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше волонтер Максим Рябоконь опублікував фото знищення позиції бойовиків на Донбасі неподалік від Маріуполя.