RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Це зручно: відомий журналіст потужно висловився про зрадників України в Криму

Жителі Криму, і в першу чергу представники кримської влади, що зрадили свою рідну країну під час окупації півострова Росією, вважають, що можуть використовувати Україну для своїх цілей.

Про це у своїй колонці для "Крим.Реалії" пише журналіст Віталій Портников.

"Аксьонов і ті представники кримської влади, що стали за кілька днів окупації великими російськими патріотами, схоже, сприймають державу як годівницю", - відзначає він.

За словами Портнікова, до окупації представники влади Криму не виступали за приєднання до Росії, і різко стали так званими російськими "патріотами" за наказом.

"Не сумніваюся, що після закінчення російської окупації ті з них, хто не встигнуть публічно забруднитися, проявлять чудеса українського патріотизму і бездоганне знання української мови і законів - така доля "патріотів" годівниці", - пише журналіст.

В даному контексті він відзначає, що кримські зрадники впевнені в тому, що можуть працювати на окупаційну владу, голосувати за приєднання до іншої країни і при цьому отримувати український біометричний паспорт та медичну допомогу на материковій частині України.

"Держава для них - не цінність, а засіб пересування і збагачення. І вони щиро вірять, що мають право на зраду. Тому що зрада в Криму - це зручно", - резюмує Портников.

Як повідомляв "Апостроф", в пункті пропуску "Чонгар" була затримана Олена Одновол, яка будучи громадянкою України, організувала на території включеного Криму збір підписів на підтримку Володимира Путіна як кандидата на виборах президента Росії 2018 року.

25 квітня Херсонський міський суд прийняв рішення взяти під варту підозрювану в державній зраді Одновол.