RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Відомий сепаратист катком пройшовся по ватажкові ДНР: опубліковано відео

Пропагандист так званої ДНР Костянтин Долгов в пух, і прах розкритикував ватажка невизнаної республіки Олександра Захарченка у зв'язку з відсутністю у ліквідованого на передовій ватажка "П'ятнашки" Олега Мамієва звання "героя" республіки" на відміну від "верхівки" ДНР, яка сидить в тилу.

Відповідне відео опубліковано на YouTube.

"Я довго розмірковував, чому герої йдуть, а тилові щури продовжують жити? Напевно, все пояснюється просто - герої воюють, герої завжди на передовій, там, де найнебезпечніше. А жирні тилові щури сидять там, куди жодного разу не прилітав і мабуть ніколи не прилетить український снаряд. Саме тому Захарченко, "Ташкент" ( "міністр доходів і зборів ДНР" Олександр Тимофєєв, - ред.), Прилепін (Захар, російський письменник, бойовик ДНР) та інша ряжаная гнусть ніколи не загине на передовій, тому що вона там не буває", - говорить він.

"Та *уй там, скоро всюди прилетить український снаряд. І тилових щурів і бойову бухару свінособацкьку расх*рячимо в перегній", - пишуть коментатори на сторінці блогера під ніком Necro Mancer в Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Захарченко і Тимофєєв розсмішили соціальні мережі новими фото.