RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

18 березня

Всі новини

Сонце і дощі: синоптик розповіла про погоду в Україні в неділю

У неділю, 24 червня, погода в Україні буде відрізнятися температурними контрастами.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала українська синоптик Наталія Діденко.

Відзначається, що в західних областях очікується 5-10 градусів (2-5 градусів в горах) вночі і 14-18 градусів вдень. При цьому, вночі припиняться опади, але днем відновляться. У північних областях потеплішає до 20-22 градусів, встановиться сонячна погода, але до вечора можливий невеликий дощ.

У Дніпропетровській і Полтавській областях вночі очікуються дощі, а у Вінницькій, - днем. В цілому в центральних областях 24 червня буде сонячна погода, температура встановиться на рівні 20-25 градусів.

У східних областях очікується спад спеки до 25-28 градусів тепла, а вночі і вранці пройдуть дощі (в Луганській області може дощити і протягом дня).

На Півдні України встановиться гарна погода, - всюди буде сонячно, температура встановиться на рівні в 24-27 градусів, і лише в Запорізькій області вночі можуть пройти дощі.

"У столиці завтра вільно гуляйте і вільно дихайте - без істотних опадів, красиві краплі на пелюстках після сьогоднішнього дощу, забрьохані веселі вуличні собаки, сонячні прояснення і близько +20 градусів. Дощик може підійти або в другій половині дня або надвечір", - написала Діденко .

Більше про погоду в Україні на найближчий час читайте в матеріалі "Апострофа" - Холод і буря: якої погоди чекати в Україні в найближчі дні.