RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Звільнення ректора Одеського медуніверситету: з'явилися цікаві подробиці

Звільнений ректор Одеського медуніверситету Валерій Запорожан подав новий позов до Приморського суду, який раніше вже повернув йому заяву про заборону перевірки МОЗ.

Про це повідомляє Південний кур'єр.

Минулого тижня, нагадаємо, суддя Андрій Бойчук виніс рішення на заяву Валерія Запорожана про забезпечення позову по подачі позовної заяви до Міністерства охорони здоров'я України про визнання незаконним наказу №73 - Адм. від 11 липня 2018 року - про проведення комісійної перевірки; скасування наказу МОЗ про розрив контакту з Запорожаном - позов повернути заявнику.

Це не зупинило екс-ректора: Валерій Запорожан знову звернувся до Приморського суду з позовом про визнання перевірки МОЗ, як і розрив контракту з ним незаконними, про що він, за версією деяких ЗМІ, спробував домовитися з головою суду Сергієм Кічмаренком.

Однак суд, вже в особі судді Ольги Шенцевої, розглянувши заяву екс-ректора, знову-таки прийшов до висновку про те, що заява про забезпечення позову "не обгрунтовано, є бездоказовою і задоволенню не підлягає".

У зв'язку з цим суддя постановила відмовити представнику Валерія Запорожана "в повному обсязі".

Нагадаємо, раніше голова Приморського суду Сергій Кічмаренко розглянув справу про адміністративне правопорушення, в якому Запорожан проходив обвинуваченим (за фактами приховування своїх доходів і помилкових даних в декларації) в його користь. На підставі обставин тієї справи Запорожана вперше в цьому році МОЗ тимчасово відсторонив від обов'язків ректора.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: