RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Соцмережі розгнівала поведінка водія автобуса з учасником АТО в Тернополі: опубліковано фото

Водій автобуса в Тернополі відмовився везти учасника АТО з серйозним захворюванням, чим сильно обурив користувачів мережі.

Про інцидент на своїй сторінці в Facebook повідомила Оля Підгірна-Коцюра.

"Сьогодні (22.07.2018.),рейс "Тернопіль-Ланівці"... це "бидло" відкинувши посвідчення учасника АТО зі словами: -"Чо я тебе маю везти безплатно?!!!", не взяв пасажира, який 9 місяців пробув на передовій...крім того, на автобус пішов відразу з лікарні, де проходив курс хіміо терапії, лікується вже більше року.... Де справедливість??? Таких "водіїв" відправити на Схід, чи були б вони такі борзі ???!!!!! Зробіть репост, нехай люди побачать,як нашим Героям допомагають", - пише вона і публікує фото водія і держномери автобуса.

"Таких дійсно потрібно відправляти на війну, щоб вони на своїй шкурі відчули, що це таке", "На передовій підведе всіх! Забрати права і заборонити обслуговувати пасажирів!", "Що у вас там твориться на Західній Україні? У нас в Харкові, може і незадоволені, але везуть мовчки", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", у Запоріжжі звільнили водія маршрутки, який принизив бійця АТО і відмовився його везти по посвідченню УБД.