RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

У Литві знайшли європейську точку G: опубліковані пікантні відео

У Литві стартувала рекламна кампанія, де Вільнюс представлений як "Європейська точка G".

Про це повідомила директор агентства Go Vilnius Інга Романовскене, передає Delfi.

За її словами, завдяки ажыотажу навколо новоъ кампанії, агентству вже вдалося привернути увагу всього світу: "Немає лиха без добра. Ще до старту компанії, на сьогоднішній ранок, у нас було 937 публікацій в іноземних ЗМІ".

"Основна ідея запущеної в четвер, 9 серпня, онлайн-реклами Go Vilnius в Лондоні і Берліні полягає в тому, що Вільнюс - це невідкрита європейська скарбниця, знайти яку - одне задоволення", - зазначила Романовскене.

У рекламі англійською мовою говориться: "Вільнюс - це точка G Європи. Ніхто не знає, де вона, але коли виявляють її, це - приголомшує". У кампанії також використовуються плакати, на яких дівчина стискає простирадло-карту в тому місці, де повинен бути Вільнюс.

В рамках кампанії для туристів створено спеціальний сайт, в якому вони зможуть зіграти в спеціальну гру: їм будуть задаватися питання, а за результатами їх відповідей буде створено карту пам'яток Вільнюса, адаптовану для кожного конкретного відвідувача.

Як повідомляв "Апостроф", громадяни України стали частіше виїжджати в Литву, де стають володарями тимчасової посвідки на проживання.