RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​У мережі обурені "мафією" в елітному армійському вузі України

В інтернеті активно обговорюють політику керівництва Національного університету оборони імені Черняхівського, згідно з якою, при вступі на другу вищу освіту студентів змушують писати відмову від можливості в майбутньому входити до викладацького складу.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав известный волонтер Роман Донік.

"А ви знали, що при вступі до Національного університету оборони на оперативно-стратегічний рівень (це другу освіту у військових), куди йдуть комбриг, заступники, комбати, вони, при вступі, пишуть відмову від претензій у майбутньому на посади викладацького складу? Це викладацька мафія в академії так себе захищає. Люди без бойового досвіду (УБД у всіх є, по штабах насиділися) вчать людей, воюючих 4 роки. І навіть теоретична можливість зайти в викладачі, фронтовикам обрізається під час вступу", - йдеться в повідомленні.

Під постом одразу ж посипалися коментарі небайдужих і тих, хто пізнав "систему" на власному досвіді.

"А воно має юридичну силу?", "Це незаконно!", "Якщо НУО живе за тими ж законами, що і решта країни (тобто за КЗпП), то ці відмови можна замість туалетного паперу використовувати", "це вже інше питання. Сам факт вбиває", "Старі латентні сепари вросли корінням в свої крісла і роблять все, щоб не допустити воїнів патріотів повернулися з АТО - в викладачі. Свіжа гаряча кров становить небезпеку для застояного смердючий болота. Руслан Карімов - підтвердиш?", "А ви знали ... що під час вступу туди (навчання на іншій базі-ВМА) для військових лікарів, вступають лише начальники госпітальних відділень, начмед госпіталів, а "звичайні смертні" лікарі з "військ" - не проходять по конкурсу?", "По учебці в Полтавському коледжі зв'язку ходить купа майорів та полканів. І лише одиниці мають бойовий досвід і є фахівцями з сучасних систем зв'язку", - пишуть коментатори.

Как сообщал "Апостроф", стало відомо, як військові задешево продають зайву армійську техніку.