RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Працює на росіян в Криму: журналіст розкрив цікаві дані про танкерний флот депутата від "Опоблока"

Одного з депутатів Одеської обласної ради підозрюють в тому, що він є власником танкерного флоту, який всупереч міжнародним санкціям возить нафтопродукти в окупований Крим.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналіст В'ячеслав Касім.

"Отже, два скріни, друзі мої, два скріни. На першому - підприємство голови Одеської облради хвалиться тим, що взяло на ремонт судно "Капітан Пшеніцин". На другому, це судно світить своєю ж*пой в Керченській протоці. Що воно робить? Воно робить вид нібито просто вийшло з порту Азов в Керченську протоку, повисіло там добу з вимкненим АІСом, потім знову з'явилося в море і пішло назад в Азов. Так "Капітан Пшеніцин" возить нафтопродукти з Росії в окупований Крим", - пише він.

Також, за інформацією журналіста, справжнім власником судна є українець, депутат Одеської облради від "Опозиційного блоку".

"З чого б, запитаєте ви, російському судновласнику так ризикувати, і ставити в Україні на ремонт судно, яке бере участь в незаконному вантажообігу в Криму? А з того, що це ніякий не російський судновласник. У нього кілька таких танкерів - прапор російський, юр. особа російська, а володіє ним офшорка. Реальний власник офшорок - один з депутатів Одеської обласної ради від Оппоблока. Так-так, у одеського депутата є власний танкерний флот, який працює на росіян в Криму. а лагодить він свій флот у голови обласної ради - від БПП, нагадаю", - додає Касім.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", співробітники СБУ виявили та задокументували в порту Херсона російське судно, яке належить компанії, внесеній в український список санкцій.