RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Спека з дощами: синоптики розповіли про погоду в Україні в ці вихідні

У суботу, 25 серпня, дощі варто чекати тільки на заході України,а 26 серпня всю територію країни накриє спека,за винятком,знову ж таки, західної частини.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

У суботу, 25 серпня, дощі продовжать заливати захід країни, але минуть решту території. В цілому, температурна картина практично не зміниться: денні 27-29 градусів тепла і нічні 12-15 вище нуля будуть спостерігатися на заході, в центрі, на сході і півночі України, а на півдні синоптики прогнозують 29-33 тепла вдень і близько 18 градусів вище нуля в нічний час доби.

А ось в останній день тижня, 26 серпня, в Україну знову повернеться спека. Правда, душно буде не скрізь. На Західній Україні під акомпанемент дощів температура опуститься вдень до 21-26 градусів тепла, а вночі синоптики очікують близько 14 вище нуля. На півночі країни 28-30 градусів тепла стануть нормою в денний час доби, а вночі температура опуститься до 15 градусів з позначкою "плюс".

На решті території країни: в центрі, на півдні та сході вдень очікується від 30 до 33 градусів вище нуля, і тільки вночі стовпчик термометра покаже рятівні 16-19 тепла.

Детальніше про погоду до кінця літа читайте в матеріалі"Апострофа":Такої температури вже не буде: синоптики розповіли про погоду на кінець серпня.