RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Стало відомо про масштабну пожежу на хімскладі у Львові: опубліковано вражаючі фото і відео

У ніч на 26 серпня у Львові на вулиці Грабовського, 11 виникла велика пожежа на складі з побутовою хімією і текстилем.

Про це повідомляє прес-служба ГСЧС у Львівській області.

Згідно з повідомленням, горіли склади з побутовою хімією і текстилем. До ліквідації загоряння залучили 70 пожежних і 14 одиниць спецтехніки.

Пожежними через велику площі горіння і відсутності вододжерел було оголошено підвищений номер виклику.

Складність пожежі, як зазначається, полягала в тому, що всі двері будівлі були закриті і рятувальникам довелося їх відкривати власними засобами - ломами і бензоріз. Впритул до стіни будівлі, яка горіла, були припарковані автомобілі, тому рятувальники лебідкою відтягували їх подалі від вогню. Найближчі пожежні гідранти були розташовані на відстані 300 і 500 метрів.

Тим не менш, вогнеборцям вдалось локалізувати пожежу о 02:19, та повністю ліквідувати о 03:54 ранку. Вогнем було знищено дах будівлі площею 1500 кв. м.

Внаслідок злагоджених дій, рятувальники врятували від повного знищення вогнем будівлю та 12 автомобілів. На місці події ніхто не постраждав. Причину займання встановлюють правоохоронці.

Як повідомляв "Апостроф", в неділю і понеділок, 26-27 серпня, в Україні буде найвищий рівень пожежонебезпеки за винятком більшості районів Львівської, Волинської та Закарпатської областей.