RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Скандал на День знань: в Миколаєві студентки непритомніли через запізнення глави області

Через запізнення мера Миколаєва та голови області чотири першокурсниці знепритомніли на заході, присвяченому Дню знань, у Миколаївському національному університеті ім. В.О. Сухомлинського.

Про це повідомляє "Новости N".

Відзначається, що студенти змушені були стояти додаткові півгодини, очікуючи на приїзд міського голови Олександра Сенкевича та голови Миколаївської ОДА Олексія Савченко, без яких свято не починали. Своє запізнення вони пояснили тим, що знаходилися на відкритті міської школи №36.

"Під час урочистостей студенти стояли в тіні, проте вже в середині" лінійки "чотири дівчини буквально одна за одною почали втрачати свідомість. Першокурсницям надали допомогу "своїми силами", чекаючи появи машин швидкої медичної допомоги. У всіх студенток був низький тиск. Ще однією дівчині стало погано вже після заходу - виявилося, що вона хвора на цукровий діабет", - повідомляє видання.

Викладачі допускають, що подібне явище пов'язане з тим, що першокурсниці перехвилювалися, а багато хто зы студенток зранку не поснідали.

Як повідомляв "Апостроф", у суботу, 1 вересня, близько першої години ночі, в Києві (Солом'янський район) в гуртожитку Національного університету студент-першокурсник влаштував різанину.