RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Дніпропетровській області на хабарі затримали депутата облради: опубліковані фото

Депутата Дніпропетровської обласної ради від партії "УКРОП", члена комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства Тетяну Юревич затримали під час отримання хабара.

Про це повідомляє Військова прокуратура південного регіону.

Досудовим розслідуванням встановлено, що депутат обласної ради, яка одночасно є засновником і директором ТОВ "Експерт Груп" навесні 2018 року вже отримала від громадянина К. першу частину неправомірної вигоди в сумі 6 тисяч доларів США", - йдеться в повідомленні.

За інформацією правоохоронців, депутат нібито брала хабар за вплив на рішення і дії посадових осіб Держгеокадастра, "а саме отримання розпорядження на розробку проекту землеустрою та в подальшому затвердження даного проекту".

Відзначається, що 10 вересня була проведена контрольована передача другої частини хабара - ще 6 тисяч доларів США, після чого "злочинну діяльність чиновника зупинено правоохоронцями".

Прокуратура не називає ім'я підозрюваного. Однак засновником і директором "Експерт Груп" і депутатом облради є саме Юревич Тетяна Анатоліївна.

Зараз прокуратура вирішує питання про затримання обвинуваченого, планується повідомлення про підозру, і готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Як повідомляє "Апостроф", 6 вересня Національна поліція затримала главу громадської ради при головному управлінні Державної фіскальної служби України в м.Києві за вимагання хабара в сумі понад 2 мільйони гривень.