RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Масштабний конфлікт зі стріляниною під Харковом: нові фото і повне відео

11 вересня під Харковом під час рейдерського захоплення підприємства "Стратег-Агро" було поранено семеро осіб.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Під час бійки, в якій взяли участь кілька десятків людей, була застосована травматична зброя та газовий балончик. В результаті постраждало семеро осіб – шестеро чоловіків та працівник районної поліції. Усі вони доправлені до місцевої лікарні для надання допомоги.

Попередньо встановлено, що група невідомих у балаклавах намагалася проникнути на територію місцевого елеватора, де зіткнулася із мешканцями райцентру.

Відео та деталі опублікував у себе на сторінці у Facebook блогер Данило Яковлев.

"Рейдери на Харківщині знахабніли настільки, що почали стрілянину по неозброєним людям! Є поранені! Поліція і спецпризначенці, за виключенням лише кількох чоловік, просто стояли осторонь і дивилися на те, що відбувалось. Рейдерське захоплення ФГ "Строгого О.Ф." вже позначено кров’ю мирних людей. Ті, хто вдався до застосування зброї, їхні господарі, ті, хто "кришував" захоплення, мають бути покарані! Як і ті представники державних органів, через бездіяльність яких відбуваються подібні дії. Адже кровопролиття можна було не допустити, якби поліція вчасно відреагувала за заяви постраждалих від дій рейдерів", - написав він під відео.

Як повідомляв "Апостроф", під Харковом під час захоплення підприємства "Стратег-Агро" рейдери стріляли по блогеру Кирилу Яковлєву.