RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У Києві ліквідували підпільне виробництво тютюну для кальянів: опубліковані фото

У Києві ліквідували підпільне виробництво тютюну для кальянів і зупинили його незаконний збут, який здійснювався через інтернет і один із закладів громадського харчування.

Про це повідомили в прес-службі ДФС.

Відзначається, що підпільне виробництво тютюну для кальянів шляхом змішування низькоякісного кальянного тютюну і харчових ароматичних добавок, меду, зеленого чаю, з метою збільшення собівартості та кількості отриманої продукції, організувала киянка в житловому приміщенні.

Отриману продукцію фасували в пластикову тару і реалізовували через два інтернет-магазина і заклад громадського харчування. При цьому готовий тютюн зберігали в окремому нежитловому приміщенні Києва.

"На підставі постанови суду проведено обшуки за місцями незаконного виготовлення, зберігання та реалізації підакцизної продукції, за результатами яких з незаконного обігу вилучено понад 465 кг тютюну для кальяну, розфасованого в пластикові банки і пачки без марок акцизного податку України, орієнтовною вартістю понад 1 млн. грн., а також обладнання для його виробництва, чорнові записи, комп'ютерну техніку та ін." - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", на Волині ліквідували підпільний "міні-завод" з виробництва наливок.