RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Стало відомо, коли з України підуть дощі: синоптик дала "теплий" прогноз

У середу із України піде дощовий циклон і опади припинятися майже по всій території України, проте тепліше не стане.

Про це написала синоптик Наталка Діденко на власній сторінці у Facebook.

"Антициклон з центром завтра над Угорщиною організує суху погоду в більшості країн континентальної Європи. В Україні середа нарешті випхає дощовий циклон за наші межі, опади припиняться, вітер поступово стихне. Лише невеликий дощ завтра ймовірний на Полтавщині, Харківщині, в районі Дніпра та Кропивницького. Та й там може все обмежитися просто густою хмарністю", - розповіла метеоролог.

За її словами, найближчої ночі в Україні місцями очікуються заморозки. У Карпатах, окрім заморозків передбачається сніг.
"У Карпатах, а точніше, на високогір'ї, випадав мокрий сніг та сніг. Що ж, все логічно: на фоні зниження температури повітря до 0-2 градусів морозу дощ перейшов у мокрий сніг. Сенсацію з цього робити не варто, кінець вересня, як-не-як, плюс гірський фактор.
Снігоприбиральну техніку поки що до зими готувати можна)), в принципі, але практично використовувати хіба що лопати високо у горах", - пише синоптик.

Вона також повідомила, що вночі в Україні 26 вересня очікується +2+9 градусів, місцями заморозки 0-3 градуси, вдень +9+14 градусів. Надалі поступово теплішатиме, проте в суботу знову пройде дощ та похолодає.
У Києві сьогодні ще дощ, завтра - без опадів. Найближчої ночі в столиці +2+4 градуси, місцями заморозки 0-2 градуси, вдень +12+13 градусів.
"З найближчої перспективи найприємнішою буде п'ятниця - сонце та +20 градусів. Аж не віриться - бо в суботу знову стане холодно. Тримайте поближче до себе теплих котів та крутіть красивими вузлами вовняні шалики навколо шиї", - підсумувала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", синоптики розповіли, коли в Україну повернеться тепло.

Також повідомлялося, що з'явилося відео вересневого снігопаду в українських Карпатах.