RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У мережі скандал через нагородження орденами "ворогів України"

В мережі бурхливо обговорюють список осіб, яким вручили державні нагороди України з нагоди Дня захисника України.

Про це написала в Facebook волонтер і журналіст Ольга Решетилова.

"Мій месенджер просто розриває від того, що люди пишуть з приводу цього наказу (Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня захисника України, - ред.) Відверті саботажники, профани, люди, по яких плаче тюрма, нагороджені найвищими державними нагородами.

Ну що я можу сказати вам, друзі? Те, що мені здавалося просто тупістю, недорозумінням, некомпетентністю тепер набуває рис системної і цілеспрямованої роботи на знищення. Системний розвал оборонного сектору держави за особистим підписом президента. Тепер уже ніхто не прикидається і все остаточно стає на свої місця", - написала вона.

Під постом одразу посипалися коментарі користувачів.

"Оля, ну там є і гідні люди, не всіх під одну гребінку", "Дуже прикро за цих гідних людей, що вони в одному ряду з тими, хто працює проти України", "Так крім гідних людей і бути нікого не повинно, виходить навпаки", - і т. д. пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", у Конотопі Сумської області бійців, які воювали і воюють на Донбасі, привітали з Днем захисника України відеозаписом, на якому були зображені символіка і лідери так званих ЛНР і ДНР.