Хто ти мені такий? "Кіборг" розповів показову історію про російську ментальність на Донбасі

Росіяни - це орда, а тому переговори, вмовляння і аргументи на них не діють.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив "кіборг", нагороджений за оборону Донецького аеропорту орденом "За мужність" III ступеня, а нині - депутат міськради Бучі Олександр Животовський.

На підтвердження своїх слів він розповів показову історію.

"У нас був імпровізований пост кілометрів за 50 від Донецька. Там сталася історія, завдяки якій я вперше побачив і зрозумів так звану російську ментальність", - розповів він.

За словами Животовского, бійці зупинили дві машини з молодими людьми. Коли їх ввічливо попросили назватися, вони почали відкрито грубіянити: "Хто ви такі?! Ви що, даішники, відваліть!".

"Тобто ми стоїмо зі зброєю, а вони дозволяють собі так спілкуватися", - зазначив "кіборг".

За його словами, один з хлопців залишив авто і "вирішив справити нужду прямо на бастіонку кулеметника".

"Капітан каже не робити цього, а хлопець відповідає:" Та пішов ти, хто ти мені такий?" Закінчилася ця історія тим, що він просто отримав прикладом по зубах. І в цей момент вся ця шантрапа змінилася в обличчі: "Хлопці, та ви б одразу сказали, що ви нормальні, ось документи, паспорти, ось ми стоїмо!"- розповів Животовський.

Він підкреслив, що ця історія навчила його, що "росіяни зупиняються там, де їх зупинити".

"Переговори, вмовляння, аргументи - це все працює тільки з цивілізованими людьми. Росіяни - це орда, і спілкуватися з ними можна тільки мовою сили", - резюмував він.

Подробиці читайте в матеріалі "Апострофа": На фронті легше, а тут з ворогами дуже важко - "кіборг".