RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Путіна зізналися в роботі його людей з бойовиками в Донецьку і Луганську

Політолог Олексій Чеснаков, близький до помічника президента РФ Владислава Суркова зізнався, що на території окупованого Донбасу працюють політтехнологи за погодженням з адміністрацією Володимира Путіна.

Про це він сказав в інтерв'ю "РИА Новости".

"Що стосується роботи політтехнологів, вони з'являються скрізь, де проходять вибори. Робота така. Мені відомо, що в Донецьку і Луганську в зв'язку з майбутнім 11 листопада голосуванням працюють ті ж самі політтехнологи, які працювали з владою республік в 2014 році - знаменитий "Патріот" і "Чайка". Я особисто їх знаю. Вони там працюють за згодою співробітників управління по прикордонному співробітництву", - сказав Чеснаков.

"Я дивлюся, вирішили вже не грати в "громадянську війну". Прямим текстом помічник Суркова каже, що так звані "вибори ДНР" організовують з Адміністрації президента РФ", - написав у своєму Twitter український журналіст Денис Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відомий журналіст розкрив план Путіна по Донбасу. Згідно з ним Росія ні в якому разі не допустить появи миротворчої місії на Донбасі.