RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Як з ланцюга зірвалися: пропагандистів Путіна спіймали на лицемірстві

У мережі висміяли російських пропагандистів, які звинувачували захід у ядерній істериці, але тепер масово розповідають про нищівний ядерний удар по США.

Тенденцію на своїй сторінці в Twitter помітив журналіст-розслідувач з Bellingcat Арік Толер.

"Люблять скаржитися на істерику, а також говорити, що ми повинні думати про те, щоб завдати ядерного удару по Єллоустонському вулкану в штаті Вайомінг, США", - написав Толер.

На підтвердження своїх слів він опублікував скріншоти заголовків кремлівських пропагандистів з RussiaToday.

Так, один з заголовків цитує главу МЗС Росії Сергія Лаврова, який звинувачує НАТО "в розпалюванні істерії навколо міфу про російську ядерну загрозу". Другий заголовок повідомляє, що журналісти ВВС розпалюють антиросійську істерію до апокаліптичного рівня. Третій же заголовок цитує російського експерта, який заявляє, що "з США буде покінчено, якщо Росія завдасть ядерного удару по Єллоустонському вулкану".

При цьому користувачі мережі відзначили під постом Толера, що в Росії "як з ланцюга зірвалися", публікуючи заяву експерта про ядерний удар і також навели ряд заголовків з росЗМІ.

У той же час інші користувачі відзначають, що США навіть не потрібно буде наносити ядерний удар, щоб покінчити з Росією.

Як повідомляв "Апостроф", Росія повинна зупинити таємний розвиток заборонених систем крилатих ракет, або США зроблять все, щоб знищити їх ще до того, як вони почнуть функціонувати.

Нагадаємо, раніше президент Росії Володимир Путін заявляв, що в разі ядерної війни, росіяни як мученики потраплять в рай.