RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Кривому Розі журналіст скоїв смертельну ДТП: фото і скандальні подробиці

В ніч на 30 жовтня у кривому Розі журналіст місцевого "1 Міського каналу", Олег Єрмолінський, збив молодого чоловіка, який він завданих травм загинув.

Про це написав депутат Криворізької міськради Микола Колесник у Facebook.

"Тільки що звернулися до мене, як до депутата, з проханням проконтролювати ситуацію, повідомили про те що журналіст 1 Міського каналу, Олег Єрмолінський, вночі, збив автівкою людину, молодого чоловіка, який загинув. Зараз використовується увесь можливий, усовський, ресурс за для приховування цього злочину. я не знаю це дійсно так чи ні. Обіцяли надати більш ретельну інформацію. Зараз офіційно звернуся з цього приводу до правоохоронців. Може 1 Міський канал спростує або підтвердить це повідомлення? Зазвичай їх першими повідомляють про надзвичайні події у Кривому Розі, поліція повідомляє. Інформація потребує ретельної перевірки. PS Тільки що повідомили, ДТП сталося на Зарічному. Раджу правоохоронцям не гратися і не прикривати злочин, не ставайте спільниками, якщо подія мала місце", - написав він.

Згодом, у наступному своєму пості, депутат повідомляє, що подія не була внесена у ЄРДР, тобто інформацію про смертельну ДТП намагаються приховати.

Як повідомляв "Апостроф", 28 жовтня в Житомирі сталася ДТП, у результаті якої загинула 31-річна жінка.