RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

У магазинах Disney по всьому світу з'явилися унікальні українські конструктори

Компанія Disney пустила в продаж в своїх фірмових магазинах 3D-пазли виробництва української компанії Ugears.

Про це повідомляє Громадське.

Зокрема, на даний момент в магазинах компанії можна придбати чотири моделі Ugears вартістю $49,99, які вийшли спеціальною серією виключно для Disney. За словами генерального директора Ugears Геннадія Шестака, продаж запустили 700 магазинів компанії по всьому світу.

Відзначимо, що українська компанія почала переговори з Disney навесні 2017 року, причому, за словами гендиректора, з подачі агента Disney. Відзначається, що під час переговорів Ugears двічі пройшла аудит Disney.

Уточнюється, то корпорація звертала велику увагу на прозорість бізнесу, повний податковий тягар компанії, середню зарплату на підприємстві і соціальну атмосферу, в якій працюють співробітники (особливо працівники цеху і складу). Примітно, що багато вимог компанії співпали зі стандартами українського Кодексу законів про працю.

Підкреслюється, Ugears - перша компанія за останні 22 роки, кому Disney дозволив залишити свій бренд на упаковці.

"Для цього ми знизили рентабельність, але натомість отримали колосальну кількість контактів з нашою продукцією. Упевнений, що наша присутність на полицях компанії збільшить впізнаваність бренду в світовому масштабі. Відповідно, це збільшить продажі і прибуток підприємства", - додав Шестак.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Walt Disney вразив український мультфільм.