RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Цвіль, грибок і діти: мережі жахнули фото і відео "убитого" спорткомплексу в Кривому Розі

Жителька Кривого Рогу Олена Шафранова поділилася фотографіями дитячих міських змагань з легкої атлетики, які пройшли в спорткомплексі стадіону "Металург".

Знімки вона розмістила на своїй сторінці в Facebook.

"Все ж таки хочу, щоб дехто не міг спокійно спати, бо не має морального права! Хочеться сказати матом, але здержуся", - написала Олена.

"Наскільки відомо про стан цього стадіону, батьки дітей, які там займаються, писали петицію, вона навіть набрала потрібну кількість підписів. При розгляді на сесії авторку петиції мер і його посіпаки у своїй своєрідній манері лише висміяли, людина зазнала переслідувань і морального приниження... Зараз батьки учнів школи, яка раніше проводила тут тренування, шукають інше приміщення і платять власні гроші за оренду", - відзначили в коментарях до фото.

"Дивлячись на ці фотки, можна подумати що це знімки із зони АТО, де відбуваються обстріли, або кадри якогось фільму про постапокаліпсіс. Але ні. Все це відбувається у великому промисловому центрі, де виробляється близько 6% ВВП України.

Спочатку я навіть за сумнівався, що це дійсно фотографії з Кривого Рогу. Але виявляється, це не єдиний матеріал про спорткомплекс. У лютому сюжет про пекельні умови, в яких займаються криворізькі діти, виходив на місцевому громадському телебаченні. Виявляється фотки ще не передають всіх масштабів катастрофи.

Зверніть увагу в яких умовах займаються футболісти. У спортзалі прогнила дах, його заливають дощі. Дивно, як все це взагалі до сих пір не завалилося. В один день дітей може просто поховати заживо", - прокоментував ситуацію в своєму блозі журналіст Денис Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом обвалився дах в шкільному спорткомплексі. Після НП був затриманий директор фірми, яка виступила генеральним підрядником, а також виконроб і підприємець, який здійснював технічний нагляд під час будівництва комплексу.