RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Тільки цим і займаємося: офіцер ЗСУ висміяв криваву страшилку бойовиків

Так званий начальник прес-служби Збройних сил ДНР капітан Данило Безсонов заявив, що в українській армії розстрілюють солдатів за небажання воювати на Донбасі.

Про це повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц) в Facebook.

В сепаратистських ЗМІ розповсюджується інформацію про криваві розправи з військовослужбовцями ЗСУ. Там пишуть: "Командири ВСУ почали розстрілювати військовослужбовців, які відмовляються від участі в громадянській війні на Донбасі".

"Чому тільки сьогодні за розстріли згадали, ми вже два тижні тільки тим, що і займаємося, а ще сім'ям рахунок за кулю відправляємо. Хоча в більшості випадків намагаємося стріляти однієї відразу двох. Ну для економії, так би мовити бюджетних коштів", - написав Штефан.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі жартують над черговою заявою бойовиків так званої ДНР про нібито атаку Збройних сил України. Також в мережі з'явилося ще один доказ "щасливого життя" на окупованому Донбасі. На цей раз жителі так званої ДНР поскаржилися на недоступність продуктів харчування. А 8 грудня бойовики 13 разів відкривали вогонь, в тому числі і з забороненої зброї, і нарвалися на гідну відповідь бійців ЗСУ. В результаті трьох окупантів було знищено, ще чотири - поранені.