RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Зробили но-но? У мережі розповіли про покарання фанатки ДНР із Запоріжжя

Користувачі мережі обурилися покаранням, яке застосували до студентки юридичного факультету Запорізького НТУ Аліни Афоніної, яка виявилася фанаткою "русского мира".

Так, народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук повідомив на своїй сторінці в Facebook, що з дівчиною провели "профілактичну роботу".

"Сьогодні отримав відповіді: з Аліною провели "ґрунтовну профілактичну роботу", і на сьогодні вона займає "виключно проукраїнську позицію", а всі "деструктивні матеріали" вона видалила зі своїх сторінок у соцмережах", - написав нардеп.

Разом із тим, він додав, що невідомо, "чи дійсно в голові Аліни відбулись зрушення, і вона щось усвідомила, чи з остраху прикидається".

"Добре хоча б те, що присікли відкриту підтримку ворога", - резюмував нардеп.

Однак користувачі мережі нічого доброго в такому покаранні не побачили. Зокрема, офіцер ВСУ Анатолій Штефан "Штірліц", який першим написав про дівчину в мережі, зауважив, що в голові у неї лишилося все те саме.

"Впевнений, що нічого вона не змінила. На жаль, толерантність 2014 року нам дорого обійшлася і ті ж самі граблі. Чекав саме таку відповідь, а що міг ще відповісти ректорат, який ходить на комсомольські збори", - написав він.

Штефан зауважив, що уже підготував компрометуючий матеріал про керівництво університету. За його словами, ректорат НТУ покриває сепаратистів та дозволяє бойовикам з окупованих територій отримувати "заочну" освіту.

Інші користувачі також не стримували свого гніву.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розгорівся скандал через бойовика, який вбивав українських військових, а зараз живе у Маріуполі.