Українців попередили про небезпеку на дорогах

Прийдешній день принесе українцям до 11 градусів морозу, подекуди пройде сніг. На дорогах очікується ожеледиця.

Про це інформує Укргідрометцентр.

Синоптики прогнозують, що 17 грудня в Україні буде хмарно з проясненнями. У західних областях сніг, на решті території без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер буде переважно східний, 5-10 м/с.

Температура повітря у західних та південних областях вночі 3-8°, вдень 0-5° морозу, на Закарпатті, півдні Одещини вдень 1-4° тепла; на решті території вночі 6-11° морозу, вдень 3-8° морозу.

Температура вночі по Україні буде в межах 2−11° морозу, залежно від регіону. Найхолодніше буде в Сумській області, де вночі температура повітря опуститься до -9 … - 11°, а вдень становитиме -6 … - 8°. Найтепліше 17 грудня буде в окупованому Криму - від 0 до -2° вночі та +2 … +4° вдень. Наступна доба в Києві мине без істотних опадів. Вночі очікується -7 … -9°, вдень - -5 … -7°.

На Закарпатті протягом доби йтиме сніг. Вночі синоптики очікують -2 … -4°, вдень - 0 … 2°. Вітер південно-східний, 5−10 м/с.

Як повідомляв "Апостроф", з 15 грудня в Києві очікується зниження температури повітря до -11 градусів з можливим виникненням ожеледиці, на дорогах - ожеледиця.