RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Буде волого: стала відома погода в новорічну ніч

У новорічну ніч 1 січня в Україні очікується волога погода - в деяких областях можливі опади у вигляді дощу або снігу.

Про це в Facebook написала синоптик Наталія Діденко.

За її словами, в понеділок, 31 грудня, в західних областях буде сніг і дощ. На півночі - місцями невеликий сніг або просто густа хмарність. Невеликий сніг - десь на Сході.

"Місцями дощ або туман - на Херсонщині, Запоріжжі та в Криму. В центральних областях, на Сумщині, Харківщині, Одещині та Миколаївщині - без істотних опадів, або хмари, або тумани", - розповіла вона.

Температура повітря Заході складе +1 +3 градуси, на півночі -1 -6 градусів, на Сумщині до -7 -9 градусів, на Сході 0, +4, у Харківській області до -4 -7 градусів, в центрі 0 -5 морозу , у Вінницькій до +1 градуса, на півдні 0 +5 градусів.

У Києві 31 грудня хмарно, сиро, без істотних опадів. Найближчої ночі -3 -6 градусів, завтра вдень 0 -2 градуси морозу.

1 січня, за словами синоптика, вночі невеликий сніг можливий на півночі, заході, місцями на Миколаївщині, Херсонщині, в Криму (мокрий сніг та дощ) і Луганській областях. На решті території України - без істотних опадів.

Температура повітря -2 -7 градусів, на Сумщині, Чернігівщині, Луганщині Харківщині -8 -14 градусів, на Заході +2 -2 градуси, в Криму 0 +3 градуси.

У Києві 1 січня вночі очікується місцями невеликий сніг, температура повітря -4 -6 градусів.

"2 січня очікується потепління, збільшення опадів, посилення вітру. З 3-го січня в Україну прийде похолодання", - підсумувала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф",