RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Україну чекає різке потепління зі снігом і дощами: названо дати

У четвер, 10 січня, на території України різко потеплішає: також очікуються снігопади і дощі.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Зокрема, 10 січня на півдні країни очікується вдень від 1 до 5 градусів тепла, а вночі також 1-5 градусів, але вже з позначкою "мінус". На решті території країни також потеплішає: денні показники температури встановляться на рівні 1-4 градусів морозу, а в нічний час стовпчики термометрів впадуть до 5-10 морозу (на півночі країни до 12 з позначкою "мінус"). Також в цей день на всій без винятку території очікуються снігопади і дощі, на півдні особливо сильні.

У п'ятницю, 11 січня, на півдні України трохи похолодає, і вдень стовпчики термометрів там покажуть близько 1 градуса морозу, а вночі від 2 до 5 з позначкою "мінус". Опади у вигляді снігу і мокрого снігу також випадуть 11 січня по всій території України.

На вихідних, в суботу та неділю, сніжна погода збережеться, однак температура повітря підніметься. Так, 12 січня на заході, півдні, півночі, в центрі та на сході країни синоптики прогнозують вдень від 1 тепла до 3 морозу, а в нічний час доби температура повітря впаде до 3-5 градусів з позначкою "мінус". Тільки в Криму вдень збережеться стабільно плюсова температура вдень: 2-4 градуси, і легкий "мінус", а близько 1 градуса буде спостерігатися вночі.

У неділю, 13 січня, температура повітря складе від 1 морозу до 2 тепла.

Детальніше про те, якою буде погода читайте в матеріалі "Апострофа": Холодно, але не дуже: синоптики попередили про зміну погоди в Україні.