RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Активісти зірвали в Києві сепаратистський "шабаш": відео бійки і гучну заяву міністра

У п'ятницю, 11 січня, ветерани-комуністи спробували зірвати створення міністерства ветеранів в Києві, приголомшивши активістів абсурдними заявами про Крим і влаштувавши бійку з проукраїнськими активістами.

Про це повідомляють в соцмережах.

Так, один з комуністів заявив, що Крим - російський і нібито проведений референдум підтвердив цей факт.

Активісти спробували зірвати цей сепаратистський "шабаш", через що і сталася бійка.

У зв'язку з цим, народний депутат Верховної Ради, помічниця президента України Петра Порошенка Ірина Фриз, яка є міністром у справах ветеранів, зробила важливу заяву, скасувавши зустріч з представниками Комітету ГС "КРВГОУ" і Ради Руху, яка була запланована на понеділок, 14 січня.

"З моменту призначення на посаду міністра у справах ветеранів я зустрічалася з представниками всіх громадських організацій. Втім, сьогоднішня подія внесла деякі зміни в таку політику. Як видно з відео нарізки, деякі організації, що ховаються під словом "ветеранські" є провідниками ідей країни-агресора, без страху ретранслюють тези російської пропаганди, відкрито висловлюють підтримку Кремля", - заявила вона в Facebook.

Детальніше про ситуацію в Криму і Азовському морі, читайте в матеріалі "Апострофа": Крим потрібен був Росії для однієї мети - заступник міністра Юрій Гримчак.