RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Зеленського поскаржилися на ситуацію з бізнесом в Росії: відео

Юрист "Кварталу 95" Іван Баканов прокоментував розслідування журналістів програми "Схеми" про наявність у кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського бізнесу в РФ.

Про це повідомляє ТСН.

За словами юриста, сенсації в цьому розслідуванні немає, тому що фірма "Грін Филмз" отримує на території РФ так звані роялті - тобто гроші за використання продукції, авторства в тому числі і Зеленського, яка була виготовлена ще до 2014 року.

І, як нагадав Баканов, так працює бізнес в сфері інтелектуальної власності в усьому світі: спочатку ви щось робите, а потім це щось приносить вам гроші. У випадку з Зеленським, в Росії регулярно демонструють фільми, створені за його сценаріями.

"На жаль, ці контракти укладені до 2021-2023 років. Ці контракти стосуються роялті, які отримує ця компанія за вироблені фільми в 2010-2014 роках", - пояснюють в "Кварталі".

Як повідомляв "Апостроф", шоумен Володимир Зеленський, який заявив про свій намір брати участь у виборах президента України, прокоментував журналістське розслідування, згідно з яким, у нього до цих пір існує кінобізнес на території Росії.