RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

​Вирішила російська кров: відомий продюсер пояснив, як у фіналі відбору на "Євробачення" виявилися "голуби миру"

Факт, що з понад 860-ти виконавців вибрали гастролюючих в Росії, свідчить про те, що на "Євробачення" треба було послати "своїх" людей, які підтримують РФ.

Таку думку висловив "Апострофу" музичний продюсер, композитор, поет і драматург Олександр Ягольник.

Експерт назвав нонсенсом те, що до конкурсу було допущено виконавців, які гастролюють у Росії (переможниця Нацвідбору MARUV), або той же дует Анна-Марія (батьки яких є кримськими колаборантами).

"Це перша помилка Аласанії, який допустив цих людей. Можливо, це пов'язано з тим, що минулого літа в керівництві СТБ з'явилася російська кров (у менеджменті) і вони вирішили, що на Євробачення треба більше "голубів миру". Відповідно, з 860-ти , якщо не помиляюся, пісень, які подавалися на конкурс, вибрали людей, які гастролюють в Росії - це нонсенс. Але Аласанія це пропустив, довівши до сказу все патріотичне суспільство, коли це з'ясувалося. І пізніше він ще і вбив все українське творче патріотичне суспільство своїм рішенням", - заявив Ягольник.

Він також підкреслив, що команда, яка відбирала виконавців на "Євробачення", в тому числі музичний продюсер, прихильно ставляться до РФ.

"Учасників конкурсу відбирала СТБ, а її музичним продюсером був Руслан Ахріменко, він же Руслан Квінта. У нього давно відомі симпатії до тих людей, які виступають в Росії. І я не виключаю, що ці люди з'явилися зокрема тому, що вони свої для Квінти, бо виступають в Росії", - заявив експерт.

Детально читайте в матеріалі "Апострофа": Ця ганьба катастрофічно вдарить по іміджу України - музичний продюсер про відмову від Євробачення.