RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Бійцям ЗСУ на передовій і морякам на Азові підвищили доплати: названо цифри

Військовослужбовцям Збройних сил України, які перебувають в районі ООС, і морякам, які знаходяться в акваторії Азовського моря, підвищать доплати до грошового забезпечення.

Про це повідомляється на Facebook сторінці міністра оборони Степана Полторака.

Відзначається, що військовослужбовці на першій лінії зіткнення на Донбас отримуватимуть доплату у 2000 грн, на другій лінії - 1000 грн. Моряки отримуватимуть доплату в 5500 грн, а під час виходу на бойові чергування - 12 тисяч грн.

"За рішенням Президента України Петра Порошенка щойно підписав наказ щодо підвищення доплат до грошового забезпечення військовослужбовцям ЗС України, які знаходяться у районі ООС. Виплати будуть відбуватися з першого квітня 2019 року. Військовослужбовці, які знаходяться на першій лінії зіткнення, будуть отримувати доплату +2000 гривень, і загальна сума буде складати 12000; на другій лінії зіткнення +1 000 тис. гривень; - і загальна сума буде дорівнювати 5 500. Окрім цього, буде підвищено грошове забезпечення військовослужбовцям ВМС ЗС України, які виконують бойові завдання та знаходяться у акваторії Азовського моря: вони отримуватимуть доплату 5500 гривень, а під час виходу на бойові чергування - 12 тисяч гривень", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв розповів про те, які зарплати отримують військовослужбовці на Донбасі.