​Я буду тебе вбивати: в Одесі напали на відомого журналіста, фото

У ніч на 3 березня на одеського журналіста, телеведучого "Думськоїй ТВ" Олександра Новицького було скоєно напад.

Про це повідомляє "Думська".

Інцидент стався близько 00:30, коли Олександр допомагав дружині паркувати машину у дворі будинку на вулиці Левітана. Раптово до нього підійшов чоловік і сказав: "Я буду тебе вбивати і кінчати" і поліз в бійку.

Олександр застосував засоби самооборони (газовий балончик і травматичний пістолет).

У підсумку обидва отримали поранення різного ступеню тяжкості. Олександра доставили в Єврейську лікарню, де він кілька годин перебував у стані шоку. Повідомляється, що проблеми з вимовою і тремор пройшли тільки після медикаментозного заспокійливого.

Нападник затриманий і відправлений в обласну лікарню.

У прес-службі Головного управління Нацполіціі Одеської області повідомили, що відомості щодо цього інциденту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу (хуліганство).

"Під час розвантаження машини до журналіста і його дружині підійшов невідомий і став погрожувати. Журналіст попередив його, що застосує травматичний пістолет, але на нападника це не подіяло. В результаті застосування засобів самооборони нападник отримав пошкодження стегна. Обидва були доставлені в лікарню", - розповіли в поліції.

Відзначається, що нападник був сильно п'яний і пояснити свої дії не може.

Олександр Новицький

Нападник

Як повідомляв "Апостроф", на Елисаветинской вулиці Одеси, раніше судимий 21-річний зловмисник завдав ножове поранення в область серця поліцейському.