Маріонетка Пушилін: стало відомо, як Кремль готується до наступу на Донбасі

Ватажок бойовиків ДНР Денис Пушилін отримав від російського керівництва завдання "віджати" комунальне підприємство "Вода Донбасу".

Про це повідомляє видання "Фашик донецький" з посиланням на джерела, знайомі з ситуацією.

"Пушилін наказав всіма способами розкрутити і висвітлити конфлікт з приводу води в ЗМІ, бо він володіє інформацією про те, що роспропаганда вже розробила і підготувала інформкампанію з цього приводу. Також Пушилін сказав, що конфлікт в ЗМІ — це лише привід для виходу на межі Донецької області: РФ упаковує причини можливого наступу і виходу на межі області в блискучий фантик і все пучком буде", - йдеться в повідомленні.

Видання зазначає, що спробу вийти на межі Донецької області РФ вживатиме "під час хаосу в Україні".

"Ситуація з КП "Вода Донбасу" буде загострюватися і бурхливо висвітлюватися у всіх пропагандистських ЗМІ. Частина інформації зіллють нашим рублевим повіям (типу опозиційним журналістам), які будуть верещати про інсайд. Також наших звичайних людей будуть використовувати як корисних дурників: вони будуть верещати зрада і все таке... Нас чекають захоплюючих три тижні, бо русня вже все придумала. Розкриється не одна консерва, будуть провокації і фейкові новини", - додали у виданні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в мережі висміяли фото ватажка ДНР Дениса Пушилина, на якому він зображений з букетом під час привітання жінок з 8 березня.