RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Фронтовиків терміново звезли до Києва: бойовики "розкрили" хитрий план Порошенка

Бойовики продовжують створювати фейки про життя в Україні, топ-темою для яких залишаються президентські вибори.

Про новий фейк про вибори в Україні йдеться в матеріалі "Апострофа".

Так, на цей раз бойовики повідомили, що до Києва зігнали всіх командирів фронтових військових частин на мотиваційний семінар, де сертифіковані коучі з Головного управління морально-психологічного забезпечення ЗСУ їм розповіли, як проводити агітацію за Порошенка.

За версією сепаратистів, якщо армія не дасть 100% голосів за чинного гаранта, то зірки на погонах командирів полетять швидше, ніж снаряди, випущені з РСЗВ "Град". Ось вже дійсно рівень мотивації, який не снився навіть Ніку Вуйчичу.

При цьому, на думку бойовиків, очевидним залишається той факт, що цілковитої довіри простим військовим в адміністрації президента немає (ну вони ж пачками, буквально щодня дезертують у Л/ДНР), тому Київ, вирішив зробити хід конем.

У зв'язку з чим, за інформацією терористів, командувач операцією об'єднаних сил Сергій Наєв розпорядився створити "спеціальні" дільниці для голосування. На цих дільницях у день виборів просто масово вкинуть до урн бюлетені з галочкою за Порошенка (ну може парочка буде за Зеленського, щоб зовсім не палитися) і таким чином буде забезпечена тотальна підтримка президента.

Адже річ у тім, що у командувача ООС, за версією бойовиків, є готовий бізнес-план:

1. "Вислужитися перед господарем".

2. "Посісти нову посаду у Генштабі ЗСУ".

3. "Отримати нові можливості для розкрадання бюджетних коштів, що виділяються заокеанськими кредиторами на розвиток української армії".

Детальніше про нові фейки бойовиків, читайте в матеріалі "Апострофа": Кровожерливі солдати і раби ЗСУ на городі: бойовики "підривають" фейками перед виборами.