RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

День Національної гвардії України: поздоровлення у віршах і прозі

Це свято відзначається в нашій країні 26 березня з 2015 року за указом президента. Його мета - нагадати суспільству про значення і ролі Нацгвардії в забезпеченні безпеки країни, захисті життів громадян і охороні громадського порядку.

Як зрозуміло з назви, це професійне свято, яке стосується всіх військовослужбовців і цивільного персоналу Національної гвардії. Торжество оголошено офіційним, але вихідного дня в його честь в країні немає. Щоб нашим читачам було простіше привітати своїх знайомих з сьогоднішнім святом, "Апостроф.Лайм" заздалегідь зібрав всі кращі поздоровлення з Днем Нацгвардії України російською та українською мовами.

***

Слава Україні! Героям Слава!

Ми поповняєм Гвардійськії лави!

Плечима в плечі, душі і серця,

Будемо стояти ми до кінця!

***

За наші села, за наші міста,

За гордість сина, дружини вуста,

Ватруємось, браття, всі за одного,

Щоб страху в очах

Не було в нікого.

***

Слава Україні! Героям Слава!

Ми поповняєм Гвардійськії лави!

Плечима в плечі, душі і серця,

Будемо стояти ми до кінця!

***

Від душі бажаю гучних успіхів на службі, високих прагнень у своїй справі і непереможного мужності в твоєму серці. Нехай з такими героями, як ти, гвардія забезпечує своєї держави спокій, благополуччя і безпеку.

***

Це свято з гордістю і характером! Вітаємо наших елітних борців за мир і свободу. Бажаємо терпіння, прагнень, досягнень, високих нагород, чинів і перемог. Безпеки, особистого благополуччя та щастя!

***

Вітаю вас, дорогі гвардійці! Бажаю вам міцного здоров'я, залізного терпіння і хороброго духу! Нехай всі ваші цілі і мрії будуть легко досяжні! Залишайтеся такими ж сміливими, сильними і цілеспрямованими! Знайте, ви приклад мужності для всіх чоловіків в нашій країні і за її межами!

Читайте також гороскоп на березень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.