RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Фанати пританцьовували на похоронах лідера The Prodigy: фото і відео прощання

У п'ятницю, 29 березня, фанати і близькі вокаліста The Prodigy Кіта Флінтона попрощалися із зіркою в місті Брейнтрі (Англія).

Про це повідомляє ресурс tvnet.

Щоб вшанувати пам'ять виконавця зібралися тисячі фанів, рідні та близькі Кіта Флінтона. Шанувальники йшли за катафалком близько 2,5 кілометра, щоб віддати данину поваги вокалісту електронного колективу.

Відзначають, що церемонія прощання з Кітом Флинтом в церкві була закритою. Під час прощання грала музика System of a Down. Коли труну внесли до церкви, пролунав хіт Prodigy "Outer Space", а скорботні фанати підспівували і пританцьовували.

Також для слів прощання з артистом спеціально були встановлені гучномовці, що транслюють мови прощаються.

"Дружина Кейта Флінта, Маюми Кай, приїхала на похорон легенди The Prodigy і не змогла стримати сліз під час прощання. ЗМІ писали, що останнім часом Флінт і Кай не жили разом, тому що дівчина повернулася до Японії. Причиною його смерті могли бути саме проблеми з Кай, так як "він не уявляв життя без неї і не хотів продавати їх спільний дім", але дівчина наполягла, "що розбило йому серце"", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, тіло Флінта було виявлено 4 березня в його будинку в Англії. Музикант наклав на себе руки на 50-му році життя.

Як повідомляв "Лайм", знаменита група The Prodigy скасувала заплановані виступи. Таке рішення учасники команди взяли через смерть свого вокаліста Кіта Флінта.