RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

1 квітня: жарти та поздоровлення на День сміху

День сміху (День дурня) - це одне з найзнаменитіших свят в році, про нього всі знають з раннього дитинства. Адже саме 1 квітня можна безкарно жартувати над ким завгодно.

Це міжнародне свято, його відзначають у багатьох містах світу. В Україні найвеселіше святкування 1 квітня кожен рік проходить в "столиці гумору" - приморській Одесі. Там влаштовується масштабний фестиваль жартів, проходять концерти, ярмарки та проводяться найрізноманітніші конкурси. По всьому місту люди гуляють з дітьми, скрізь продають смакоту, кульки і сувеніри.

В інших українських містах особливого галасу на День сміху не влаштовують, але також всі бажаючі проводять виступи, вечірки і ставлять різні розважальні програми. Щоб нашим читачам було простіше пожартувати над близькими або привітати їх з 1 квітня "Апостроф.Лайм" зібрав в окремому матеріалі кращі жарти та поздоровлення на День сміху.

1 квітня: жарти та поздоровлення

***

Потрібно попросити друга стати посеред кімнати, витягнувши руки вперед. Далі в руки (між вказівним і великим пальцями) всунути два сірники, головками до низу. Наступні два сірники розмістити під черевиками, ледве засунув їх. В кінці задати йому питання про те, який на дворі місяць. Звичайно ж, у відповідь почуєте: "Квітень". І тоді хохма: "А чому тоді ти на лижах?".

***

Для такого розіграшу слід дізнатися, коли людина відсутня і потім повертається додому. Підкинути під двері прикрашену коробку з написом "Ваш сюрприз від фірми" з запискою всередині - "Ваша премія за наполегливу працю". Всередину коробки посадити на вибір - черепашку, ящера, равлика або кого-то ще, зрозуміло, треба зробити так, щоб у звіра був доступ повітря. Також вкласти візитку з номером телефону "фірми". Якщо сюрприз сподобається, то це заодно буде і подарунок. Якщо ж ні - повернеться до "фірмі".

***

На 1 квітня можна розіграти колег. Взяти вдома скляну пляшку ємністю 250 грам з під горілки. Налити туди води. Пляшку з водою вкласти в сумку. На роботі можна спочатку завести бесіду про здоровий спосіб життя, при цьому діставши цю пляшку і пити з неї воду. Також можна було б запропонувати випити з цієї пляшки комусь із колег. Особливо смішно буде, якщо буде пити людина, яка до цього не пив раніше.

***

В цей день потрібно жартувати,
І людей усіх вітати!
Адже сенс у цьому є,
Хто жартує – той живе!

І тому я всіх вітаю,
Посміхатись заставляю.
Зичу Вам я грошей міх,
В цей день жартів і потіх.

***

Кожен хоче шуткувати,
У день сміху жартувати,
Обдурити хоче всіх,
Не попастись нам на сміх!

Ну якщо вже і попались,
І над вами насміялись,
То у цей день без обід –
Пожартуйте й ви у слід!

***

Перше квітня в Україні
Відзначають свято сміху.
Hу, потіха! От потіха!
Наче цілий білий світ
З'їв смішинки на обід!

***

Читайте також гороскоп на квітень: Дев чекають любовні пригоди, а у Стрільців час буде напруженим.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.