RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Номер Ахметова не підкажете? У мережі підняли на сміх телефонну істерику Ляшко

Лідер "Радикальної партії", колишній кандидат в президенти України Олег Ляшко опинився в центрі скандалу.

На цей раз у своєму Facebook одіозний політик виклав номери мобільних телефонів бізнесмена Ігоря Коломойського, гендиректора телеканалу "1+1" Олександра Ткаченка та кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

За словами радикала, він зробив це заради помсти, так як працівниця телеканалу "1+1" раніше опублікувала у відкритому доступі його телефон.

"Якась ідіотка з "плюсів" злила мій номер телефону в інтернет. І ось вже другий день мене спамять тисячами повідомлень і дзвінками з усього колишнього СРСР. Тому змушений буду змінити номер, який у мене з 1998 року. До речі, хто хоче поговорити з Коломойським, Зеленським, Ткаченко - ось їхні телефони. Телефонуйте, пишіть на здоров'я!", - написав Ляшко.

У мережі тут же прокоментували вчинок політика, висміявши його дії. Також йому нагадали, що він особисто в 2012 році давав всім свій номер телефону.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що між лідерами першого туру президентських виборів - Володимиром Зеленським і Петром Порошенком збільшується розрив у кількості громадян, які проголосували за них.