RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Ще одна весна: синоптик дала свіжий прогноз по Україні, вказавши на важливий момент

З четверга, 4 квітня ні в одному з регіонів України не очікується знижень температури повітря нижче 8 градусів тепла, тобто комунальники вже можуть відключити населенню опалення.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко.

За її прогнозами, температура на кінець тижня буде наступною: 10 - 16 градусів тепла в більшості областей країни і 17-20 - на півдні і заході. Заморозків ночами більше не очікується.

"Саме на цьому тижні середня добова температура повітря не опускатиметься нижче 8 градусів, що є необхідним сигналом для комунальних служб вимикати опалення", - зазначила синоптик.

Щодо впливу циклонів на температуру Діденко зазначила, на території України буде переважати антициклон, проте слід чекати атмосферного фронту з дощами з боку Польщі після 7 квітня.

Наступного тижня в більшості областей країни очікуються опади - невеликі дощі. Температура - від 12 до 19 градусів тепла з тимчасовими зниженнями до 7 градусів на заході.ми снижение до 7 градусов на западе.

"Весну таку славну цінуємо, насолоджуємося, віримо, що весняне потужне сонце в змозі розтопити навколишні абсурди, цинізм та відверту дурість.

Леся Українка мала рацію - весно, весно, твоя перемога!", - написала Діденко.

Як повідомляв Апостроф, 3 квітня синоптики стверджували, що Україну незабаром накриє антициклон, який принесе теплу погоду і відсутність опадів. У прогнозі зазначалося, що суху і комфортну погоду з 4 лютого буде затьмарювати лише поривчастий вітер.