RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В "Кварталі 95" розповіли про майбутнє проекту і долю Голобородько з "Слуги народу"

Український артист і учасник студії "Квартал 95" Олександр Пікалов розповів, що тепер буде з проектом.

Про це повідомляє ресурс "Медіаняня".

Пікалов заявив, що життя "Кварталу 95" за відсутності його фронтмена в президенти України не закінчиться. Також він зазначив, що і заміну Зеленському шукати команда не має наміру. Однак студія неодмінно матиме нові обличчя.

"Будемо міняти концепцію. Раніше ми працювали на одного фронтмена, а зараз буде розмазня трошки. У нас новачки є. Ви будете здивовані тим, кого ми поселили", - заінтригував Олександр.

На питання журналістів, хто буде грати роль Голобородько в наступному сезоні серіалу "Слуга народу", Пікалов пожартував, що, може і він. В ресурсі зазначають, що це може бути цікаво, адже раніше Пікалов багато років втілював в "Кварталі" роль Віктора Януковича.

Крім того, інший учасник "Кварталу" Артем Гагарін розповів, що студія давно готується до того, щоб працювати без свого керівника.

"Уже записаний концерт і зйомки на 5 травня без Зеленського. Життя триває. Якщо "Квартал 95" зупиниться, то хто буде жартувати над Зеленським? Але, мені здається, що він зробить все, щоб не дати нам ніякого приводу для таких жартів", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", астролог розповів, чого очікувати від нового президента України Володимира Зеленського.