RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Вовкулаки в рясах: відомий журналіст яскраво висловився про швидкий кінець РПЦ

Відомий журналіст Олександр Невзоров не залишив без уваги скандал, пов'язаний з будівництвом храму в Єкатеринбурзі. Тут церкву хочуть звести на місці міського скверу, що дуже не подобається місцевому населенню.

В ефірі "Ехо Москви" Невзоров заявив, що попи в Росії перестали приховувати, що їм будь-якою ціною потрібна нерухомість, торгові точки і що заради цього вони підуть на все.

"Вони будуть садити людей, бити руками силовиків, душити газами, садити..." - зазначив він.

За його словами, попи навіть готові запрошувати спортсменів, щоб домогтися свого.

"І самі попи ховатимуться за спини, тому що вони вирішили твердо: культова будівля посадити на найсмачніше місце Єкатеринбурга. І це чисто комерційний проект, це бізнес, це торгова точка, в першу чергу. І ось на кістках, на поламаних долях, на побитих, посаджених, обдовбаних газами людях ці костюмовані торговці невіглаством дуже непогано наживатися саме за рахунок того, що це буде виключно сильно, насамперед, з точки зору локації. При цьому вони будуть посилатися на якісь туманні і абсолютно недоведені соціологічні опитування, які були зроблені в найбільш комфортному для них режимі", - сказав журналіст.

Невзоров також записав відеозвернення, в якому заявив, що "Єкатеринбург зірвав лицемірну маску з РПЦ".

"Він показав всій країні її справжній вурдалачий лик. Єкатеринбург довів, що попи задавлять всякого, хто встав на шляху їх бізнесу", - зазначив він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в російському Єкатеринбурзі не вщухають пристрасті навколо будівництва храму святої Катерини, який хочуть звести на місці одного з міських скверів.