RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Справжня спека: синоптик дала прогноз на 9 червня

У неділю, 9 червня, в Україні буде нестабільна погода на сході буде сухо, а в західних областях пройдуть короткочасні дощі та грози.

Про це розповіла "Апострофу" синоптик Наталія Діденко.

"При грозах можливе шквальне посилення вітру, сильні зливи і навіть град. Варто бути дуже обережними, адже навіть невеликий дощ може моментально перетворитися на сильну зливу. Опади також поширяться на Житомирську область, Вінницьку. Також є ймовірність короткочасних дощів у Одеській, Миколаївській, Черкаській областях та в районі Кропивницького. У східних областях, більшості центральних, Запорізькій області, Криму і Херсонської області істотні опади малоймовірні", - зазначила синоптик.

При цьому, за її словами, не дивлячись на дощі, в Україні буде спека.

"Температура повітря в ці дні в Україні буде високою, справжня спека: +27-33 градуси. У Києві і в суботу, і в неділю зберігається ймовірність короткочасних дощів з грозою, але й сонця вистачатиме. Максимальна температура повітря в столиці очікується на рівні 28-30 градусів тепла", - розповіла Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", Жителі західних регіонів України постраждали від рясних злив і шквального вітру, який повалив частину дерев на тротуари і дороги. У мережі очевидці опублікували відео потопу.