RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Позривало дахи і повибивало вікна: з'явилися фото і відео наслідків урагану під Луганськом

16 червня містом Сватове Луганської області пронісся ураган, який позривав дахи на будинках і гаражах, а у місцевій школі - окрім зірваного даху – вибито вікна.

Про це повідомляє місцеве видання Сватове.City в Facebook.

За словами спеціаліста міськради з питань енергозбереження Миколи Підгорного, станом на 16:00 комісія міськради обстежила сімнадцять будинків на кварталі Мирному і Будівельників.

"Також обстежили будинки на Промисловому і будинок номер шість на кварталі Залізничників. З дахів будинків позривало шифер і коньки, повиносило оглядові вікна. Металеві покрівлі позривало разом з балками. Градом знищена городина. На стадіоні "Нива" позривало металеву обшивку, вирвало три ялинки і два флагштоки", - сказав Підгорний.

Він зауважив, що по цьому акту обстеження попередньо збитків на 300 тисяч гривень. Потрібно відновити на будинках 200 метрів коньків, з дахів зірвало 294 шиферини.

За словами Підгорного, наразі створили чотири будівельні бригади. Вони обстежують будинки і визначаються з кількістю необхідних для відновлення будівельних матеріалів.

Як повідомляв "Апостроф", 17 червня на українців чекає погіршення погодних умов: у деяких областях оголошено штормове попередження, можливий град та грози.