RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Поїхали в магазин і не повернулися: під Херсоном сталася трагедія з дітьми

У Херсонській області у місцевій водоймі знайшли легковий автомобіль, а поблизу нього троє загиблих людей, в тому числі двоє неповнолітніх дітей.

Про це повідомляє Нацполіція регіону.

"Вчора, 17 червня, о 01:40 в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини зателефонувала 43-річна мешканка одного з населених пунктів Чаплинського району. Схвильована жінка повідомила, що напередодні ввечері двоє її неповнолітніх синів, віком 5 та 17 років, разом із 35-річним сусідом поїхали на автомобілі та досі не повернулися. В ході розшукових заходів, які безперервно тривали з часу отримання повідомлення, автомобіль був знайдений на дні магістрального зрошувального каналу. Згодом у воді знайшли і тіла усіх розшукуваних", - йдеться у повідомленні.

Так, діти разом із дорослим поїхали на автомобілі родини "Москвич 412" у сільський магазин. Як згодом батькам розповіли односельці, зробивши покупки, чоловік із дітьми сіли знову в автівку та поїхали у невідомому напрямку. Рідні самостійно намагалися розшукати дітей, проте їм це не вдалося і вони зателефонували до поліції.

У пошуках було задіяно 31 працівника поліції та 3 автопатрулі, працівники служби з надзвичайних ситуацій. Також долучилися 25 місцевих жителів.

Зниклих вдалося відшукати лише через 17 годин. Неподалік від сусіднього населеного пункту працівники поліції помітили на грунті сліди від колес легкового автомобіля, що вели у зрошувальний магістральний канал. Під час його обстеження на глибині близько 5 метрів було виявлено автомобіль, на якому виїхали розшукувані.

Вікна автівки були відчинені, а салон без пасажирів. Отже була надія, що вони врятувалися. Проте, нажаль, в ході подальшого обстеження акваторії діти та чоловік були знайдені у воді без ознак життя.

Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення правової кваліфікації події.

Як повідомляв "Апостроф", у Чернігові на Десні сталася трагедія на воді: тут потонув 11-річний школяр.