Щось пішло не так: в мережі висміяли несподівану заяву депутата, якого вигнав Зеленський

Секретар міськради Борисполя Ярослав Годунок, якого президент Володимир Зеленський вигнав під час засідання, заявив, що це маленьке непорозуміння.

Про це він сказав у відео, яке опублікувало інформагентство "Главком".

Чиновник з Борисполя нагадав, що агітував всіх голосувати за чинного гаранта на виборах. Те, що сталося між ними на засіданні, він назвав непорозумінням. А сам конфлікт, на його думку, виник через неправильну подачу інформації кимось із оточення Зеленського.

Також Годунок підкреслив, що дану ситуацію проросійські ЗМІ почали використовувати з метою провокації. Тому чиновник зазначив, що не йде в СБУ, як казав раніше. Секретар міськради припустив, що президент сам розбереться "в дивній ситуації, в яку обидва потрапили". Також Годунок розраховує, що Зеленський покаже, що він не бандит, а сталося непорозуміння.

Нагадаємо, Годунок обіцяв доводити хибність слів Зеленського в СБУ, однак потім скасував свій візит туди.

Однак в мережі на відеозвернення Годункова відреагували неоднозначно.

Як повідомляв "Апостроф", секретар міської ради Борисполя Київської області Ярослав Годунок, якого в середу, 10 липня, вигнав з наради президент України Володимир Зеленський, на президентських виборах в квітні голосував саме за чинного главу держави, через що йому "пророкували "проблеми.