RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Не повірили, що приз дістався нам: переможниця конкурсу від NESCAFE поділилася враженнями

новини компаній

Відомий телеведучий Олександр Педан вручив сертифікат від NESCAFÉ переможниці акції "10 000 грн протягом 10 років" Галині Медяник з Сум. Молода жінка має сім'ю - чоловіка і дочку.

"Ми з чоловіком не відразу повірили, що головний приз дістався саме мені", - прокоментувала вона перемогу.

Жінка розповіла, що зазвичай кава купує саме вона. Виграні кошти для початку планує витратити на відпочинок на морі, а в цілому вони дуже доречні, оскільки Галина зараз не працює.

"Я купую каву багато років не для виграшу, а просто тому, що моя родина її любить. Я брала участь і в попередніх акціях, але не вигравала. Коли мені подзвонили і повідомили про перемогу, спочатку не повірила. Перша думка була: "Невже це правда?". Ще кілька годин ходила по дому і не знала, що робити. Потім зателефонувала чоловікові. Він теж не відразу повірив. Тільки тепер, коли підписали договір, вже все усвідомила. Зазвичай кави готую я. Іноді чоловік, якщо прокидається раніше ... В останній раз я щось вигравала років 10 назад. У перемогу віриться не завжди, але стараюсь брати участь в акціях. А раптом пощастить?!", - повідомила жінка.

Акцію від відомого виробника кави в Україні проводили в рамках цільової програми Nestlé. Промо тривало протягом двох місяців, і нарешті визначили переможницю. Свій сертифікат на 10 тисяч гривень щомісяця Галина отримала від бренд-команди і Олександра Педана.

NESCAFÉ Classic - бренд, на якому виросло вже як мінімум два покоління українців. За цей час у кави з'явилися свої шанувальники. Саме тому NESCAFÉ вже третій рік традиційно проводить акцію з гарантованими призами. І найголовніший приз - це договір на отримання 10 000 гривень протягом 10 років. За 10 років ця сума дасть у сукупності більш 1 мільйона гривень.

Цього року акція проходила під девізом "Прокидайся безтурботно", оскільки просто маючи звичку пити каву NESCAFÉ Classic, українці можуть виграти шанс отримувати по 10 000 грн щомісяця протягом 10 років.

Щоб отримати приз, треба було зареєструвати код з пачки NESCAFÉ Classic на сайті або за допомогою СМС-повідомлення і чекати завершення акції. Переможця визначали випадковим чином комп'ютерним вибором. В цьому році в акції від NESCAFÉ зареєструвалося до 170 000 користувачів.