RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Не поспішали на допомогу і робили фото: лікар розповів про очевидців жахливої ДТП у Дніпрі

Лікар з Дніпра розповів про страшну ДТП і про те, як на неї відреагували звичайні перехожі, за його словами, їх поведінка його шокувала - ніхто з людей не прагнув надати допомогу, вони лише фотографували місце аварії і потерпілого.

Про це розповів лікар Дніпропетровського судинного центру Олег Сергєєв на сторінці в Facebook.

"Потерпілий хлопець приблизно 20 років, який їхав на мотоциклі - після травми лежав на животі, зі зламаними ногами, відірваними пальцями, з-під шолома калюжа крові. Мене вразило, що біля нього стояло близько 20 осіб, кудись дзвонили, фотографували, а першу допомогу ніхто не оказував", - заявив він.

Також він розповів, як спробував надати допомогу юнакові і в натовпі його дії не підтримали.

"Коли підбіг і намагався допомогти, то почув - "не чіпайте його. Він же мертвий". При першому огляді - хлопець не дихав, обличчя було синього кольору. Ми з хлопцями перевернули його, зняли шолом, звільнили дихальні шляхи. Були готові почати штучне дихання - але чудо, він сам почав дихати, обличчя порожевіло. Ще через 5 хвилин після цього під'їхали швидка", - розповідає він.

Як повідомляв "Апостроф",у ніч на 1 серпня в Києві чоловік потрапив під автомобіль, коли перебігав дорогу в недозволеному місці, від отриманих травм він загинув.