У мережі викрили розвідників Путіна, які брали участь в окупації Грузії: фото

Волонтери опублікували докази участі російських військових в окупації Грузії.

Про це повідомляє ресурс Inform Napalm.

Стало відомо, що в захопленні міст Горі та Цхінвалі в 2008 році брав участь 417-й окремий розвідувальний батальйон ЗС РФ. Волонтери зібрали і встановили особисті дані 4 військовослужбовців-розвідників. Деякі з них вели соціальні сторінки під псевдонімами, проте їх також вдалося ідентифікувати через друзів і родичів.

Фотографію на території Горійської військової бази опублікував в своєму фотоальбомі Наіль Шайхутдинов - військовий 417 окремого розвідувального батальйону. Ймовірно Шайхутдинов має медичну освіту.

Другий окупант - Олександр Морозов, який народився 9 липня 1980 року. У 1997 році закінчив школу № 7 в місті Волжск. Як місця проживання вказав на своїх сторінках Волжск і місто Іваново. Служив в 417 ОРБ, у 2-й розвідроті.

Ще один російський військовий - Сергій Пшенніков, народився 05.04.1987 року в місті Іваново. Також служив у 2-й розвідроти 417 ОРБ в 2008-2009 роках.

Прізвище наступного окупанта поки не встановлено, проте відомо його ім'я - Роман.

З фото та даними окупантів РФ в Грузії детальніше можна ознайомитись за посиланням - Inform Napalm.

Як повідомляв "Апостроф", до 11 річниці російського вторгнення в Грузію місцеві волонтери оприлюднили список громадян РФ, які воювали проти їхньої країни.