RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Пекельний рейс: російським школярам влаштували незабутню поїздку до Криму, фото

У Росії слідчі органи зайнялися встановленням обставин у справі перевезення дітей до окупованого Крим з порушенням правил безпеки - в переповненому мікроавтобусі.

Про це повідомляють російські інформаційні видання з посиланням на Слідчий комітет по Саратовській області РФ.

Поліцейські затримали мікроавтобус з дітьми в місті Хвалинськ Саратовської області. Всередині знаходилося 17 дітей, деякі з них сиділи прямо на підлозі. Водій зізнався поліції, що їхав без підміни і не зупинявся на перерви протягом тривалого часу.

"Слідчим органом виявлено повідомлення про надання транспортних послуг, що не відповідають вимогам безпеки життя і здоров'я споживачів. За даним фактом відділом по місту Балаково управління Слідчого комітету Російської Федерації по Саратовської області організована слідча перевірка", - зазначили місцеві ЗМІ.

Російські поліцейські з'ясовують, чи потрібна кому-небудь з дітей медична допомога. Також встановлюється власник транспортного засобу, який перевозив дітей, проводиться опитування водія та супроводжуючих в поїздці.

Користувачів соцмереж спантеличило питання щодо батьків, які дозволили таке перевезення дітей.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в окупованому Донецьку сталася масштабна аварія з пасажирським мікроавтобусом, в якій загинули двоє дітей.